Tekst til print, brochurer, annoncer m.m.


Det papirløse samfund kom aldrig, så der er stadig brug for masser af tekst til forskellige former for trykte medier som brochurer, direct mails, annoncer, plakater, flyers, foldere og hvad det ellers hedder. Her kan du se nogle udvalgte eksempler fra de seneste års produktion.

Som tekstforfatter skriver jeg en del tekster til brochurer, foldere og annoncer, og en hel del foregår i samarbejde med gode folk fra mit netværk som fx grafikeren Torben Jantzen, som sørger for bl.a. renegning og tryk. Jeg samarbejder også gerne med andre, og kan sagtens levere i direkte samarbejde med trykkerier o.s.v..

Vil du også have gode tekster til reklame på tryk, så ring til mig på 42 74 20 32 eller send mig en mail på tom@aogj.dk!

Tekst til Årsberetning fra Den Danske Maritime Fond 2012 af Tom Andersson

Årsberetning i høj sø

Meget spændende kunde, som jeg har haft glæden af at levere tekst til siden 2006 i form af en meget flot og heldigvis rimelig teksttung årsberetning. Fagligt udfordrende og meget forskelligartet.

Se teksten til årsberetningen her

Folder med faglig tekst

For Enemærke & Petersen a/s har jeg i næsten 15 år leveret i tusindvis af ord til alt lige fra kommunikationskoncept, strategi, profilbrochurer, fagbrochurer, www.eogp.dk og meget andet.

Tekst til at bygge på

Tekst til annonce for Køge Havn af Tom Andersson

I trygge hænder

For Køge Havn har jeg arbejdet med både hjemmesiden www.stc-koege.dk, og med 6 forskellige annoncer som denne med en sjov overskrift og flot tegning.

Kom i sikker havn her...

Tekstforfatter Tom Andersson Køge har leveret idé og tekst til annoncer og brochurer for Frese Metalstøberi i Slagelse

Tekst til Heavy Metal

For det hæderkronede Frese Støberi i Slagelse har jeg leveret tekst og idé til bl.a. annoncer, foldere, omslag og artikler i tæ samarbejde med en AD fra mit netværk.

Tekst til at støbe videre på

Tekstforfatter Tom Andersson

Tekstforfatter Tom Andersson
e: tom@aogj.dk
t: 42 74 20 32