Teekst til hjemmeside for restaurant Babette i Vordingborg leveret af tekstforfatter Tom Andersson Køge

I Vordingborg holder en humlebi sig flyvende på 20. år; Restaurant Babette har trodset alle odds og leverer nu på 20. år gastronomi på topniveau. Hjemmesiden www.babette.dk er leveret af mig som tekstforfatter og med design af bl.a. Morten, som var grafisk elev i Ålborg, og billeder af bl.a. Birger Storm. Siden har omring 1000 besøgende hver måned.

Besøg Babette her og se teksten på hjemmesiden...

Hjemmesider med form, funktion og indhold...


Jeg leverer løsninger til hjemmesider både som en samlet løsninger med koncept, design, struktur, form, funktion og tekst eller som delløsning med fx struktur og tekst eller som kun ren tekst. Har man fx købt en hjemmeside hos en leverandør, og kniber det med indhold og struktur, hjælper jeg gerne med det til en absolut konkurrencedygtig pris. Her kan du se et eksempel på en hjemmeside, hvor jeg kun har leveret tekst, seo og sat lidt billeder ind; www.tofthandel.dk

Jeg færdes hjemmevant i flere af de gængse open source cms-løsninger som fx typo3, word press, joomla, magento og mono, og har derudover et fortrinligt samarbejde med virksomheden bag formentlig markedets bedste system; seeems. Her kan du se nogle af de hjemmesider, jeg har været med til at skrive tekst til. 

Vil du have gode tekster, som virker på nettet og i søgemaskinerne, så ring til mig på 42 74 20 32 eller send mig en mail på tom@aogj.dk!

Seriøs SEO

SEO-hajer eller cowboy-SEO - kært barn har mange navne. Men fælles for rigtigt mange såkaldte SEO-eksperter er, at de glemmer (eller ikke evner) at lave et ordentligt forarbejde, og så kan SEO faktisk være næsten penge ud af vinduet.

Hos mig handler SEO faktisk mere om alt muligt andet end selve den tekniske side af sagen. Før der skrives et eneste bogstav i Title eller som Anchor Tag eller som noget som helst andet i backend, skal der researches i virksomheden og markedet, tales med målgruppe og kunder, ses på konkurrenter og arbejdes intensivt med billedtitler og link-formuleringer. Og så handler det naturligvis mest af alt om indhold; content - og kvalitet i teksterne.

Vil du høre mere om seriøs SEO, så kontakt mig gerne på tom@aogj.dk eller på tlf/sms 42 74 20 32.

Tekstforfatter Tom Andersson

Tekstforfatter Tom Andersson
e: tom@aogj.dk
t: 42 74 20 32