Hansgaard VVS er et lille VVS-firma, som har fået en fin løsning i systemet Mono, som er nemt at opsætte og vedligeholde, og nemt at arbejde i. Løsningen koster ca. 500,- kr om året for systemet, og ca. 6.000 for idé, struktur, fotobearbejdning, funktioner og tekst.

Besøg Hansgaard VVS her

Små hjemmesider med stort indhold


En hjemmeside behøver ikke koste en million (eller lige under...). Faktisk laver jeg en hel del hjemmesider for mindre virksomheder, håndværkere og enkeltmandsvirksomheder, som måske ikke har budget til en forkromet løsning, men som stadig gerne vil have en velfungerende hjemmeside med pænt layout, god tekst og som er nem at finde på Google. 

Til det formål bruger jeg gerne systemer som fx word press eller Mono, som er til at betale: Her får man en løsning, som typisk koster ikke så meget om året (modsat nogle af hajerne i branchen, som laver siden 'gratis', men som så koster typisk 5000 - 8000 hvert år!), og hvor opstartsprisen er overkommelig og kun betales én gang. Her kan du se nogle af de hjemmesider, jeg har været med til at skrive tekst til.

Hos mig kan du sagtens få en enkelt hjemmeside med en forside og 3-5 undersider for under 5.000,- kr. inklusiv professionel tekst, seriøs søgemaskineoptimering, lidt billedarbejde o.s.v. i opstart og ca. 500,- om året for systemet.
Vil du have gode tekster, som virker på nettet og i søgemaskinerne, så ring til mig på 42 74 20 32 eller send mig en mail på tom@aogj.dk!

Tekstforfatter Tom Andersson

Tekstforfatter Tom Andersson
e: tom@aogj.dk
t: 42 74 20 32