Hørkram søgte to nye marketing-assistenter, og jeg fik til opgave at skrive en kreativ ansøgning for en kunde, som med en grafikerbaggrund var selvskrevet, men som havde oplevet, at det var svært overhovedet at komme til samtale...
På baggrund af et oplæg fra hende selv kom jeg med idé og tekst til en ansøgning, som hun så selv satte op med korrektur hos mig, sendte og - resultatet; hun kom til samtale. Og fik jobbet!

Tekst til ansøgninger...


Mange oplever, at deres ansøgning til drømmejobbet ikke har den fornødne effekt. Ofte kommer de slet ikke til samtale. Det kan der være mange grunde til - ofte er der kommet voldsomt mange ansøgninger, og så drukner man nemt i mængden.
Jeg skriver en del tekster til ansøgninger, efter at den pågældende ansøger selv har forsøgt en hel del gange. Og det er såmænd ikke så vanskeligt.

Den gode ansøgning er nemlig som et salgsbrev; fremhæv fordelene for køberen - i dette tilfælde virksomheden,som skal ansætte dig. Den skal ikke - men kan godt i relevante tilfælde - være enormt kreativ, men den må gerne være sat læsevenligt op, så det er nemt at få et overblik over det relevante. Og så skal den besvare de spørgsmål, som jobopslaget stiller!

Vil du have gode tekster, som virker, så ring til mig på 42 74 20 32 eller send mig en mail på tom@aogj.dk!

Tekstforfatter Tom Andersson

Tekstforfatter Tom Andersson
e: tom@aogj.dk
t: 42 74 20 32